Salarymen in een izakaya
Gouden Tempel, Kyoto
Inari schrijn
Monniken in Koyasan

Met Caroline van Ommeren en SNP Natuurreizen naar Japan:

21-daagse rondreis  

Japan is de bestemming voor fijnproevers met oog voor detail. Vooral in de kleine dingen ligt de schoonheid (en humor) van Japan verborgen. Een diepe buiging voor wie dit onvergetelijke avontuur aangaat.

Maak per trein, per bus, te voet en ongetwijfeld in verwondering kennis met de vele tegengestelde aspecten die Japan uniek maken. Van het overweldigende Tokio naar de Nationale Parken. SNP heeft een bijzondere rondreis samengesteld waarin je een groot deel van het land doorkruist. De reisbegeleiding is in handen van Caroline van Ommeren.

 

Reis data in 2019:

25 oktober - 14 november

Meer info over deze en andere SNP reizen: http://www.snp.nl/

 

19-daagse Kumano Kodo Wandelreis

Al ruim 1000 jaar maken Japanners de inspannende pelgrimage naar de shinto heiligdommen van Kumano. De drie schrijnen liggen in het bergachtige, dunbevolkte gebied van het Kii Schiereiland en belichamen de spirituele oorsprong van Japan.

Deze groepsreis start in Kyoto. In 3 dagen tijd bezoeken we te voet en per fiets de mooiste tempels, schrijnen en tuinen van deze culturele hoofdstad van Japan. Hierna reizen we naar het boeddhistische Koyasan en vervolgens volgen we een week lang te voet de keizerlijke Nakahechi-pelgrimsroute van west naar oost. De reis eindigt bij de Grote Schrijn van Ise.

 

Data in 2019:

7 oktober - 25 oktober

Voor meer info over deze reis email naar: http://www.snp.nl/

 

Themareis in 2019:

19-daagse Kunst- en Cultuurreis in de Japanse Herfst

Vanwege het succes van deze reis in 2018 heb ik besloten om ook in 2019 met een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) naar Japan te gaan. Deze kunst- en cultuurreis valt midden in het jaargetijde van de keizerlijke chrysantenbloem en van koyo, de Japanse Indian Summer. Een reis met nadruk op de traditionele cultuur en moderne en hedendaagse kunst en architectuur. We reizen van Kyoto, via Koyasan en de kunsteilanden in de Japanse Binnenzee naar Kanazawa, het 'Juweel van Japan'. De reis eindigt in hectisch Tokyo, de grootste metropool ter wereld.  

 

Datum 2019: 16 november - 4 december (nog 4 plaatsen beschikbaar)

Voor meer info over deze reis email naar: info@tekstmetname.nl